Magunkról

Háttér

Kik vagyunk?

Az MPE Szelíd Misszió szociális szolgáltatásokat működtet Heves városban. Intézményei a Dr. Szegő Imre Idősek és Mozgásfogyatékosok Otthona, a Fehér Hárs Idősek Otthona, valamint a Heves Városi Gondozási Központ. Bentlakásos otthonainkban idős emberek és mozgásfogyatékosok számára igyekszünk kellemes, élhető körülményeket teremteni. Gondozási központunk keretében olyan embereknek segítünk, akik még gondoskodnak magukról, de a központunk keretében igénybe vehető szolgáltatások segítségével komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a mindennapjaikat.

Háttér

Környezet és célok

A kellemes fizikai környezet csupán a keretet adja tevékenységeinkhez. Munkatársaink a letéteményesei a minőségi ápolásnak, gondozásnak, gondoskodásnak. Ők azok, akik képesek örömet, vidámságot, aktivitást vinni az ellátottak életébe amellett, hogy minden helyzetben lehet számítani szakszerű, igényes segítő munkájukra.

A jelenleg zajló projekt keretében arra vállalkoztunk, hogy növeljük a munkánk értékét a hozzánk fordulók számára azzal, hogy fejlődünk, képezzük magunkat és még jobban törekszünk ellátottaink elégedettségének fokozására. Ennek érdekében új rendszerek kialakításával, szolgáltatásunk fejlesztésével, minőségének biztosításával járulunk hozzá e cél teljesítéséhez. Hisszük, hogy a nyitott, elfogadó és szeretetteljes emberi környezetben eltöltött idő szebbé teszi a velünk kapcsolatban álló emberek mindennapjait.

Honlapunkon bemutatjuk intézményeinket, hírt adunk a projekt eseményeiről és eredményeiről, megosztjuk jó gyakorlatainkat.

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása