Hírek

A Hangoskönyv Klub első tapasztalatai

Örömmel jelenthetjük, hogy az új szolgáltatásként bevezetett Hangoskönyv Klub első hónapjának tapasztalatai pozitívak. Az első foglalkozások résztvevői érdeklődéssel fogadták a kezdeményezést és aktívan részt vettek a klub találkozásain.

Minőségirányítási Rendszer

Elkészült az MPE Szelíd Misszió intézményei számára kialakított minőségirányítási rendszer, melynek tartalmát a Minőségirányítási Szabályzatunk foglalja össze.

Együttműködéseink – Mozgáskorlátozottak a mozgásfogyatékosokért

Újabb együttműködő partnerrel gazdagodott intézményünk. A hevesen és vonzáskörzetében működő Mozgáskorlátozottak Egyesületével vettük fel a kapcsolatot annak érdekében, hogy kölcsönösen támogassuk egymás tevékenységét. Látogatást tettünk az egyesület székhelyén, ahol részünkről Sápi Andrea intézményvezető és Kovács Edit vezető ápoló, az egyesület részéről pedig Pataki Éva, az egyesület elnöke és több egyesületi tag volt jelen. Találkozónk keretében …

Bővebben

Hangoskönyv Klub

Az olvasásnak ez a formája is kiválóan alkalmas a szellemi kikapcsolódásra, közösségi tevékenységként aktivizál, erősíti a közösségen belüli kapcsolatokat, két klubfoglalkozás között beszédtémát kínál a benne résztvevőknek.

Értékeljük a teljesítményt

Fontos számunkra, hogy akik ránk bízták magukat jó kezekben legyenek és a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon foglalkozzunk velük.

Együttműködéseink

Keressük a kapcsolatot olyan intézményekkel, akikkel kölcsönösen segíteni tudjuk egymást.

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása