Egyházi intézménnyel gazdagodott együttműködő partnereink száma

Felvettük a kapcsolatot a jászberényi Katolikus Szeretetszolgálat Szent Klára Idősek Otthonával, és nyitott kapukra találtunk együttműködési kezdeményezésünkkel. Meglátogattuk az intézményt, ahol részünkről – ahogy legutóbb is – Sápi Andrea intézményvezető és Kovács Edit intézményvezető ápoló, az fogadó partner részéről pedig Schiller Natália intézményvezető és két munkatársa volt jelen. A találkozó során kölcsönösen tájékoztattuk egymást intézményeinkről és az együttműködés általunk elképzelt tartalmáról.  

Megbeszéltük a mindkét intézmény számára elfogadható kereteket és azokat a felületeket, amelyek mentén kialakítjuk az együttműködésünket. Az így elfogadott szempontok alapján elkészítettünk egy Együttműködési megállapodást, melyet részünkről dr. Tóth Péter IT elnök, a jászberényi partner részéről Schiller Natália intézményvezető írt alá.

Együttműködésünk fókuszában a jó gyakorlataink, valamint a szolgáltatások működtetésében szerzett tapasztalatok cseréje áll, mellyel szándékunk szerint azonos értékek mentén kölcsönösen támogatni tudjuk egymást.

Szólj hozzá!

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása